top of page
Søk
  • linuseftedal

Siste mulighet - Crowdfunding


Vi inviterer til siste muligheten til å bli medeiere gjennom crowdfunding i Hølen Matbar AS. Over 60 medeiere er med på satsningen vår og det er nå kun 25 plasser igjen. Så snart disse er fylt opp, stenger vi for nye crowdfundere. Vil du være med på denne spennende satsningen og støtte nabolags restauranten, er tiden inne nå.


Uten konseptet Crowd funding/Folkefinansiering hadde det ikke vært i nærheten av det fysiske produktet vi har tatt frem, vi har jobbet veldig med stil, design og praktiske løsninger etc, og ikke spart på noe, dvs. vi har kompromissløst satset på kvalitet, på alt og i alle ledd Vi har en godt planlagt suksess på gang, vi har på alle måter fått realisert mange av våre planer allerede og etter tilbakemeldinger å dømme, med meget gode terningkast og stilkarakterer. Det gjør oss ydmyke og veldig stolte. Det har vært en prosess med mye mer jobb en tiltenkt, men nå, når alt står ferdig og vi har kø i døra med fornøyde gjester - så er det virkelig verdt det. Vi hadde gjort det igjen, og det er en fantastisk følelse av å ha levert noe til Halse samfunnet, og langt utover det tydeligvis. Vi forbereder nå sommeren med utvidede åpningstider fra juni og også søndags åpent. Menyen blir også utvidet, til å inneholde flere middagsretter. Spennende tid vi har i møte på Hølen Matbar.


Vil dere ha tilsendt prospektet som beskriver mer om crowdfundingen og hvordan dere kan bli med på vår aller siste runde, så send oss en epost til investor@holenmatbar.no

544 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page